Urządzenia i Akcesoria
海鲜炖猪肉
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份
Składniki
-
猪颈肉 切约2厘米丁200 克
-
100 克 培根丁西班牙辣香肠 切约2厘米丁(见要诀)100 克
-
白葡萄酒250 克
-
干月桂叶2 片
-
甜红辣椒粉1 汤匙
-
蒜头 拍碎2 瓣
-
盐1 茶匙
-
黑胡椒粉3 小撮
-
橄榄油20 克
-
红甜椒 切约2厘米片200 克
-
白洋葱 切小块170 克
-
水150 克
-
新鲜的虾200 克
-
蛤蜊,新鲜,干净200 克
-
新鲜香菜叶 多准备些装饰用10 克
-
新鲜香菜叶 装饰用
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1508.1 mg
Białko
32.3 g
Kalorie
1718.2 kJ /
410.7 kcal
Tłuszcz
20.2 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Węglowodany
13.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
世界
34 Przepisy
Chiny
Chiny