Urządzenia i Akcesoria
蘑菇芦笋馅鸡肉炒面汤
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 人份
Składniki
-
白葡萄酒50 克
-
去皮鸡胸肉排4 块
-
盐 调味用
-
胡椒粉 调味用
-
香肠,任一种类4 片(薄片)
-
芳提娜乳酪(Fontina cheese)4 片(薄片)
-
12 新鲜四季豆绿芦笋 切成两半8 根
-
洋葱 切块100 克
-
新鲜综合菇类 切块200 克
-
黄油 切块50 克
-
油 煎制用
-
水1000 克
-
盐¾ 茶匙
-
黑胡椒粉¾ 茶匙
-
干意大利面,短管的300 克
-
新鲜欧芹 切碎
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
948 mg
Białko
60.3 g
Kalorie
3172.3 kJ /
758.2 kcal
Tłuszcz
27.4 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
13.5 g
Węglowodany
63.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
世界
34 Przepisy
Chiny
Chiny