Urządzenia i Akcesoria
杏仁酱肉丸土豆
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
干的隔夜面包40 克
-
牛奶50 克
-
蒜头3 瓣
-
新鲜欧芹9 枝
-
500 克 牛肉肉糜猪肉肉糜500 克
-
盐2 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
鸡蛋 (63-73克)1 颗
-
橄榄油30 克
-
面包 切约1厘米块30 克
-
去皮大杏仁60 克
-
红葡萄酒70 克
-
水400 克
-
甜红辣椒粉½ 茶匙
-
土豆 切3-4厘米块500 克
-
新鲜欧芹 切碎,装饰用
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
780.8 mg
Białko
32.3 g
Kalorie
2616.5 kJ /
625.4 kcal
Tłuszcz
39.9 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
36.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
自制
48 Przepisów
Chiny
Chiny