Urządzenia i Akcesoria
Puffs with Crackle, Raspberry Filling and White Chocolate Cream
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 6 godz. 10 min
12 pieces
Składniki
White Chocolate Cream Base
-
white chocolate small pieces or callets140 g
-
heavy cream, 35% fat255 g
Raspberry Filling
-
300 g raspberry, frozenraspberry300 g
-
sugar30 g
Crackle
-
butter, unsalted room temperature, in pieces85 g
-
raw cane sugar70 g
-
all purpose white flour85 g
Choux Pastry
-
water255 g
-
butter, unsalted in pieces85 g
-
sugar2 ½ tsp
-
salt½ tsp
-
all purpose white flour140 g
-
egg, large (65-70 g)4
White Chocolate Cream
-
mascarpone cold255 g
Assembly
-
powdered sugar (opcjonalnie) to dust
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
227.1 mg
Białko
7.6 g
Kalorie
1922.6 kJ /
459.5 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
19.3 g
Węglowodany
34.7 g