Urządzenia i Akcesoria
Itek Tim (Salted Vegetable Duck Soup)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
7 portions
Składniki
-
dried tamarind pieces (asam keping)4
-
galangal cut in slices15 g
-
black peppercorns1 tsp
-
garlic cloves with skin2
-
whole nutmeg1
-
duck (approx. ½ duck), without skin, with bones, cut in pieces (4 cm)900 g
-
water2450 g
-
fresh ginger cut in slices10 g
-
salted vegetable (hum choi) leaves separated, washed, drained and cut in pieces (4 cm)150 g
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, stems removed5
-
brandy (opcjonalnie)1 tbsp
-
salt adjust to taste1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
417 mg
Białko
22 g
Kalorie
748 kJ /
179 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
6 g