Urządzenia i Akcesoria
Choux au Craquelin with Raspberry White Chocolate Cream
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 6 godz. 10 min
12 pieces
Składniki
White chocolate cream base
-
white chocolate small pieces or callets150 g
-
whipping cream (min. 30% fat)250 g
Raspberry filling
-
300 g frozen raspberriesfresh raspberries300 g
-
sugar30 g
Crumble
-
butter room temperature, in pieces80 g
-
sugar70 g
-
plain flour80 g
Steamed dough
-
water250 g
-
butter cut in pieces90 g
-
sugar10 g
-
salt½ tsp
-
plain flour150 g
-
eggs4
White chocolate cream
-
mascarpone cheese heavily chilled, divided into pieces250 g
Assembly
-
icing sugar (opcjonalnie) to dust
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
219.5 mg
Białko
6.8 g
Kalorie
1894.5 kJ /
452.8 kcal
Tłuszcz
32.2 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
19.1 g
Węglowodany
35.6 g