Urządzenia i Akcesoria
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portie
Składniki
-
kippenvleugels gehalveerd bij de voeg1000 g
-
gember, vers wortel20 g
-
teentjes knoflook4
-
sesamolie20 g
-
citroensap20 g
-
20 g witte wijnShaoxing rijstwijn20 g
-
sojasaus20 g
-
suiker20 g
-
oestersaus20 g
-
ketchup60 g
-
chilisaus, rood10 g
-
Chinees vijfkruidenpoeder1 el
-
olijfolie om in te vetten
-
lente-uien in dunne plakjes gesneden2
-
sesamzaad2 eetlepels
-
korianderblad, vers1 eetlepel
-
chillipeper, vers in dunne plakjes gesneden1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
828.8 mg
Białko
46 g
Kalorie
2571.6 kJ /
614.6 kcal
Tłuszcz
40.6 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
11.3 g
Węglowodany
16.1 g