Urządzenia i Akcesoria
Green Ombre Naked Cake
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz.
10 slices
Składniki
Sponge cake
-
butter to grease
-
eggs8
-
sugar240 g
-
2 tsp homemade vanilla sugarnatural vanilla extract1 tsp
-
cake flour plus extra for dusting240 g
-
baking powder (see tip)1 tsp
-
salt2 pinches
-
green food colouring powdered (see tip)
Cream and soaking
-
water180 g
-
freshly squeezed lemon juice50 - 70 g
-
fruit green (e.g. gooseberries, kiwi slices, grape halves)200 - 250 g
-
mascarpone cheese chilled500 g
-
whipping cream (min. 30% fat), chilled500 g
-
icing sugar50 g
-
fresh mint leaves only, to decorate
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
324.1 mg
Białko
10.9 g
Kalorie
2548.8 kJ /
609.2 kcal
Tłuszcz
39.5 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
22.4 g
Węglowodany
54.6 g