Urządzenia i Akcesoria
Pizza Diavola
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
3 portions
Składniki
Dough
-
water220 g
-
sugar1 tsp
-
20 g fresh yeast, crumbleddried yeast2 tsp
-
high protein flour400 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
salt1 tsp
-
extra virgin olive oil for greasing
Topping
-
mozzarella cheese cut in pieces (2 cm)200 g
-
150 g pepperoni (hot salami), cut in slicesNeapolitan salami cut in slices150 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
250 g baby roma tomatoes, cut in halvespomodorino tomato cut in halves250 g
-
salt1 tsp
-
high protein flour to dust
-
extra virgin olive oil for drizzling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2849.7 mg
Białko
43.6 g
Kalorie
4162 kJ /
994.7 kcal
Tłuszcz
43.7 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
15.8 g
Węglowodany
104.7 g