Urządzenia i Akcesoria
Versatile Smooth Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
olive oil25 - 30 g
-
fresh mixed vegetables (e.g. onions, shallots, leek), cut in pieces (2 cm)170 - 200 g
-
fresh mixed vegetables (e.g. zucchinis, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips, green peas), cut in pieces as needed700 - 800 g
-
water750 - 850 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), homemade or store-boughtvegetable stock powder homemade or store-bought1 tsp
-
salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
727 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
489 kJ /
116.9 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
14.5 g