Urządzenia i Akcesoria
Orez cu pui și ciuperci
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porții
Składniki
-
cățel de usturoi feliat subțire1
-
ardei gras bucăți (1-2 cm)150 - 180 g
-
ulei de măsline20 g
-
pulpe superioare de pui dezosate, fără piele250 g
-
ciuperci proaspete sferturi100 g
-
roșii cuburi, din conservă100 g
-
boia de ardei (opcjonalnie)1 linguriță
-
cub de concentrat de pui (pentru 0,5 l)1
-
sare1 linguriță
-
piper măcinat½ linguriță
-
apă400 g
-
orez cu bob rotund200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porție
Sód
722.9 mg
Białko
17.7 g
Kalorie
1567 kJ /
374 kcal
Tłuszcz
6.8 g
Błonnik
11.1 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
68.4 g