Urządzenia i Akcesoria
Medalioane din legume
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porții
Składniki
-
apă900 g
-
hrișcă100 g
-
fulgi de ovăz30 g
-
amestec de semințe50 g
-
parmezan bucăți50 g
-
dovlecel bucăți (2-3 cm)100 g
-
ceapă sferturi50 g
-
morcov bucăți (2 cm) (aprox. 70 g)1
-
cățel de usturoi1
-
busuioc proaspăt doar frunzele3 fire
-
pătrunjel proaspăt doar frunzele2 fire
-
boia afumată (opcjonalnie)½ linguriță
-
sare1 - 2 prize
-
pesmet50 g
-
ulei de floarea soarelui3 - 4 linguri
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 porții
Sód
1369 mg
Białko
54 g
Kalorie
6819.9 kJ /
1630 kcal
Tłuszcz
94 g
Błonnik
25 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Węglowodany
157 g