Urządzenia i Akcesoria
Supă de ravioli cu vită
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porții
Składniki
-
300 - 400 g piept de pui file, cu sau fără piele, feliat (aprox. 2 mm)mușchi de vită feliat (aprox. 2 mm)300 - 400 g
-
ceapă roșie felii120 g
-
căței de usturoi felii2
-
ulei de măsline30 g
-
apă800 g
-
cub de concentrat de pui (pentru 0,5 l) fărâmițat1
-
paste proaspete ravioli, umplute cu brânză250 - 300 g
-
pătrunjel proaspăt tocat, pentru garnisit
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porție
Sód
333.9 mg
Białko
27.2 g
Kalorie
2007.3 kJ /
479.8 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
8.6 g
Węglowodany
35.7 g