Urządzenia i Akcesoria
Paste cu fistic
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porții
Składniki
-
pecorino bucăți (2 cm)40 g
-
parmezan bucăți (2 cm)40 g
-
fistic, fără coajă, prăjit, nesărat (vezi recomandare)40 g
-
șalote jumătăți120 g
-
cățel de usturoi1
-
ulei de măsline10 g
-
apă700 g
-
sare½ linguriță
-
guanciale cuburi (1-2 cm)200 g
-
paste (ex. spaghetti)300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porție
Sód
918.5 mg
Białko
25.7 g
Kalorie
2793.5 kJ /
667.7 kcal
Tłuszcz
33.5 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
11.2 g
Węglowodany
65.4 g