Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti cu roșii și ciuperci
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porții
Składniki
-
ulei de măsline25 g
-
cub de concentrat vegetal (pentru 0,5 l)1
-
sare½ - 1 linguriță
-
praf de usturoi1 priză
-
oregano uscat1 linguriță
-
ardei iute roșu, uscat (opcjonalnie) (după gust)1 priză
-
cuburi de bacon (opcjonalnie)100 g
-
ciuperci champignon întregi, din conservă scurse, feliate80 g
-
sos de roșii350 g
-
apă450 g
-
paste (ex. spaghetti)300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porție
Sód
803.2 mg
Białko
11.3 g
Kalorie
1492 kJ /
356 kcal
Tłuszcz
7.6 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
60.9 g