Cauliflower Stuffed Parathas
TM6 TM5 TM31

Cauliflower Stuffed Parathas

3.7 (14 ocen)

Składniki

Dough

  • 140 g water
  • 300 g chapati flour
    lub 300 g bread flour, 150 g white and 150 g wholemeal
  • 30 g ghee
  • 15 g olive oil
  • 1 tsp fine sea salt

Cauliflower filling

  • 1 bunch fresh coriander leaves (approx. 5 g)
  • 200 g cauliflower florets
  • 1 garlic clove
  • 5 g fresh root ginger, sliced in rounds (2 mm)
  • 1 - 2 fresh green chillies, seeds removed if desired
  • 20 g ghee, plus extra for frying
  • ¼ tsp cumin seeds
  • ¼ tsp cayenne pepper
  • ghee

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1160 kJ / 277 kcal
Białko
7.6 g
Węglowodany
34.1 g
Tłuszcz
12.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r91856