Urządzenia i Akcesoria
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
12 pieces
Składniki
Eggs
-
egg, large (65-70 g) cold6
-
water to fill to 1 litre mark
Easter Nests
-
butter, unsalted to grease
-
all purpose white flour255 g
-
olive oil30 g
-
water115 g
-
salt½ tsp
-
all purpose white flour for flouring
Egg Salad
-
parsley, fresh leaves only2 sprigs
-
shallot15 g
-
sour cream, any type30 g
-
mustard2 tsp
-
mayonnaise2 tsp
-
vinegar2 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
black pepper, ground2 pinches
-
chive, fresh (opcjonalnie) to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
254.6 mg
Białko
6.6 g
Kalorie
678.8 kJ /
162.2 kcal
Tłuszcz
7.3 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
17 g