Urządzenia i Akcesoria
Tagliatelle with pumpkin
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
fresh mozzarella cut into pieces (2 cm)50 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (2 cm)50 g
-
onion80 g
-
celery cut into pieces60 g
-
carrot cut into pieces60 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
water1000 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)2 tsp
-
Dijon mustard2 tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
ground black pepper1 tsp
-
butternut pumpkin cut into pieces (2-3 cm)300 g
-
tagliatelle pasta300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
319.4 mg
Białko
18.4 g
Kalorie
2122 kJ /
507.2 kcal
Tłuszcz
17.4 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Węglowodany
69.9 g