Urządzenia i Akcesoria
桂花冰火湯圓
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
10 顆
Składniki
芝麻湯圓
-
黑芝麻50 克
-
冰糖30 克
-
奶油 室溫軟化25 克
-
糯米粉180 克
-
水 (詳見要訣)135 克
煮湯圓
-
水1400 克
剉冰
-
冰塊400 克
-
桂花蜜 依照個人口味調整
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 顆
Sód
1.4 mg
Białko
2.1 g
Kalorie
551.4 kJ /
131.8 kcal
Tłuszcz
4.8 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
20.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
極智烹飪 TM7
200 Przepisów
Tajwan
Tajwan