Urządzenia i Akcesoria
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portie
Składniki
Amandel kruimel
-
amandel, in vlokken20 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)40 g
-
suiker40 g
-
40 g bloemkokosnoot bloem40 g
Laurierblad Crème Anglaise
-
melk300 g
-
eierdooiers4
-
suiker50 g
-
verse laurierbladeren gehalveerd5
Peren in witte wijn en siroop
-
water250 g
-
witte wijn, droog500 g
-
amandel likeur20 g
-
suiker30 g
-
steranijs1
-
vanillestokje in de lengte doorsnijden1
-
peren type conference (zie tip)6
-
bruine suiker120 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
50.4 mg
Białko
5.9 g
Kalorie
2080 kJ /
497.1 kcal
Tłuszcz
12.5 g
Błonnik
8.9 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Węglowodany
78.9 g