Urządzenia i Akcesoria
Rijst met kip en champignons
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portie
Składniki
-
teentje knoflook in dunne plakjes gesneden1
-
paprika elke kleur, in stukjes gesneden (1-2 cm)150 - 180 g
-
olijfolie20 g
-
kippendij, zonder been en zonder vel250 g
-
champignon, vers gevierendeeld100 g
-
gehakte tomaten, uit blik100 g
-
paprikapoeder (opcjonalnie)1 tl
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
peper, gemalen½ tl
-
water400 g
-
witte kortkorrelige rijst200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
722.9 mg
Białko
17.7 g
Kalorie
1567 kJ /
374 kcal
Tłuszcz
6.8 g
Błonnik
11.1 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
68.4 g