Urządzenia i Akcesoria
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 sneetje
Składniki
Chocolade- en notentaart
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) om in te vetten
-
eieren6
-
amandelen100 g
-
walnoten, gehalveerd100 g
-
hazelnoten, met schil100 g
-
cacaopoeder, ongezoet20 g
-
suiker80 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) verzacht150 g
Hazelnoot en cacao crème
-
poedersuiker100 g
-
cacaopoeder, ongezoet30 g
-
hazelnoot pasta, glutenvrij50 g
-
roomkaas100 g
-
noten, volle, gemengd om te versieren
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sneetje
Białko
9.4 g
Kalorie
1679.5 kJ /
401.4 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
4.4 g
Węglowodany
23 g