Urządzenia i Akcesoria
Pompoensoep met room
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portie
Składniki
-
gember, vers wortel in dunne plakjes20 g
-
lente-ui 2 in stukken (3 cm) en 1 in diagonale ringen (2 mm)90 gram
-
komijnzaad1 ½ tl
-
zoete paprikapoeder2 tl
-
kurkuma, gedroogd, gemalen¾ tl
-
koriander, vers¾ tl
-
boter30 g
-
pompoen vlees in stukjes (2-3 cm)600 g
-
water700 g
-
tomatenpuree30 g
-
1 ½ kubus groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 ½ tl
-
zout½ tl
-
peper, gemalen½ tl
-
room, elk type (van koemelk)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
3 g
Kalorie
746 kJ /
178 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
7 g