Urządzenia i Akcesoria
Peren op Sinaasappelsiroop
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
3 portie
Składniki
-
sinaasappelsap Vers geperst,240 g
ongeveer 2 sinaasappels, plus schil van 1 sinaasappel -
mineraal water, bruisend120 g
-
Marsala wijn60 g
-
½ tl kaneel, gemalenkaneelstokje1
-
peer ongeveer 3 peren, gehalveerd, klokhuis verwijderd600 g
-
suiker60 g
-
vanille-ijs300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
90.1 mg
Białko
4.9 g
Kalorie
1953.7 kJ /
466.9 kcal
Tłuszcz
11.4 g
Błonnik
7.5 g
Tłuszcz nasycony
6.8 g
Węglowodany
85.4 g