Urządzenia i Akcesoria
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portie
Składniki
Groene mojo
-
teentjes knoflook2
-
koriander, vers alleen bladeren20 takjes
-
zout1 tl
-
olijfolie150 g
-
azijn15 g
Geroosterde inktvis
-
water (zie tip)1300 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
ui (heelhuids)50 g
-
inktvis ontdooid (zie tip)800 - 1200 g
-
gnocchi500 g
-
gele paprika in reepjes gesneden (1 cm)200 g
-
rode paprika in reepjes gesneden (1 cm)300 g
-
korianderblad, vers voor garnering
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
1363.2 mg
Białko
42.2 g
Kalorie
3546 kJ /
847 kcal
Tłuszcz
50.2 g
Błonnik
10.1 g
Tłuszcz nasycony
7.1 g
Węglowodany
59.3 g