Urządzenia i Akcesoria
Koreaanse Fried Chicken
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
4 portie
Składniki
Kip
-
teentjes knoflook2
-
gember, vers wortel geschild, in plakjes gesneden (2 mm)10 g
-
bloem70 g
-
maïzena (zetmeel)20 g
-
bakpoeder1 tl
-
zout2 tl
-
zwarte peper, gemalen¼ tl
-
kippenvleugels1000 g
Saus
-
teentjes knoflook5
-
gember, vers wortel geschild, in plakjes gesneden (2 mm)10 g
-
lichtbruine suiker50 g
-
rijstazijn60 g
-
honing60 g
-
Gochujang (Koreaans chilipasta) (Koreaanse chilipasta), naar smaak30 - 50 g
-
ketchup30 g
-
donkere sojasaus15 g
-
sesamolie15 g
-
olie om te frituren
-
sesamzaad om te besprenkelen1 el
-
lente-uien dun gesneden (5 mm), om te bestrooien2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
2118.4 mg
Białko
48.6 g
Kalorie
3120.9 kJ /
745.9 kcal
Tłuszcz
39 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
11.1 g
Węglowodany
50.8 g