Urządzenia i Akcesoria
Zoete Aardappel Kaastaart Repen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
20 stuk
Składniki
-
suiker80 - 90 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken80 g
-
bloem150 g
-
ei4
-
cacaopoeder, ongezoet20 g
-
bakpoeder½ theelepel
-
zout1 - 2 snuifjes
-
water600 g
-
zoete aardappelen in stukjes (2-3 cm)300 g
-
eieren3
-
ricotta500 g
-
roomkaas200 g
-
gecondenseerde melk, gezoet140 - 100 gram
-
maïzena (zetmeel)20 g
-
vanille-extract, natuurlijk1 tl
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 stuk
Sód
105.4 mg
Białko
6.4 g
Kalorie
851 kJ /
203.4 kcal
Tłuszcz
11.6 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
6.8 g
Węglowodany
19.2 g