Urządzenia i Akcesoria
Veelzijdige gladde soep
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portie
Składniki
-
olijfolie25 - 30 gram
-
gemengde groenten, om te fruiten (bijv. uien, sjalotten, prei), in stukjes gesneden (2 cm)170 - 200 gram
-
gemengde groenten (bijv. courgettes, wortelen, pompoen, zoete aardappelen, knolselderij, pastinaken, groene erwten), in stukjes gesneden als dat nodig is700 - 800 gram
-
water750 - 850 gram
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 theelepel
-
zout1 theelepel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
727 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
489 kJ /
116.9 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
14.5 g