Urządzenia i Akcesoria
Slow Cooked Beef Stroganoff
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 7 godz.
6 portion
Składniki
-
beef chuck795 g
-
salt¾ tsp
-
black pepper, ground¼ tsp
-
garlic cloves smashed2 - 3
-
olive oil30 g
-
onions cut in wedges200 g
-
all purpose white flour3 tablespoon
-
Dijon mustard30 g
-
paprika½ tsp
-
liquid beef stock680 g
-
red wine, dry30 g
-
water to cook pasta
-
egg pasta, dried, type pappardelle225 g
-
cornstarch2 tbsp
-
water2 tbsp
-
white button mushroom, fresh sliced285 g
-
sour cream, any type115 g
-
fresh mixed herbs (parsley, thyme), chopped to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
513.4 mg
Białko
38.1 g
Kalorie
1968.4 kJ /
470.5 kcal
Tłuszcz
17.4 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
6.1 g
Węglowodany
40.1 g