Arroz con espárragos, brócoli y champiñones

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porciones

Składniki

  • 1 diente de ajo en rodajas finas
  • 150 - 180 g de pimientos de cualquier color, cortado en trozos (1-2 cm)
  • 20 g de aceite de oliva
  • 100 g de espárragos cortado en trozos (2-3 cm)
    100 g de ejote congelado
  • 150 g de brócoli
  • 100 g de hongos, frescos en cuartos
  • 100 g de jitomate triturado, enlatado
  • 1 cdita de paprika (opcjonalnie)
  • 1 de caldo de verduras en cubo
  • 1 cdita de sal
  • ½ cdita de pimienta molida
  • 450 g de agua
  • 200 g de arroz blanco de grano corto

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 porciones

Sód 2444.5 mg
Białko 41.7 g
Kalorie 5960.8 kJ / 1424.7 kcal
Tłuszcz 27.8 g
Błonnik 46.5 g
Tłuszcz nasycony 5.8 g
Węglowodany 285.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...