Goulash picante con cerveza negra

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
8 porciones

Składniki

  • 90 g de aceite de oliva
  • 6 diente de ajo, pelado por la mitad
  • 1200 g de filete de ternera cortado en trozos (5-6 cm)
  • 500 g de cebolla morada en trozos
  • 1 - 2 de chile, fresco en trozos
  • 200 g de cerveza oscura, cualquier tipo
  • 2 cubos de caldo de carne
  • 2 - 4 piezas de anís estrellado
  • 1 cdita de sal
  • 1 cdita de pimienta molida
  • 10 - 12 g de echalotes
    10 - 12 g de cebolla, dulce
  • 250 g zanahoria cortado en trozos (2-3 cm)
  • de perejil picado, para servir

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 1021.4 mg
Białko 36.6 g
Kalorie 1717 kJ / 410 kcal
Tłuszcz 17.4 g
Błonnik 4.8 g
Tłuszcz nasycony 3.6 g
Węglowodany 25.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...