Urządzenia i Akcesoria
Asparagus Cream Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
white asparagus peeled, woody part discarded, cut into pieces (1½ in.)14 oz
-
potatoes cut into pieces3 ½ oz
-
yellow onions halved2 oz
-
garlic clove1
-
water divided20 oz
-
1 heaping tsp homemade vegetable stock pastevegetable stock cube1
-
salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
2 oz cream cheesespreadable cheese2 oz
-
2 - 3 ½ oz Greek yogurtsour cream2 - 3 ½ oz
-
fresh parsley leaves only, chopped3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
219.4 mg
Białko
4.5 g
Kalorie
394.2 kJ /
94.2 kcal
Tłuszcz
5.9 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
7.1 g