Stuffed Vegetables
TM6 TM5

Stuffed Vegetables

2.9 (7 ocen)

Składniki

  • 2 zucchini (approx. 4.5 oz ea.)
  • 2 eggplants (approx. 14 oz ea.)
  • 2 white onions (approx. 4 oz ea.)
  • 18 oz water
  • ½ oz extra virgin olive oil, plus extra to grease and drizzle
  • 3 ½ oz bread crumbs
  • 10 fresh basil leaves
  • 1 large egg
  • 1 oz whole milk
  • ½ tsp salt
  • 1 pinch ground black pepper

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1126.9 kJ / 269.4 kcal
Białko
10.5 g
Węglowodany
43.5 g
Tłuszcz
7.6 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Błonnik
11.5 g
Sód
520.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r91204