Urządzenia i Akcesoria
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
water14 oz
-
carrots in pieces4 ½ oz
-
celery root (celeriac) in pieces2 oz
-
2 oz fresh parsleycelery leaves2 oz
-
1 heaping tsp homemade chicken stock pastechicken stock cube1
-
chicken breast fillets sliced (2 in. x ¾ in.)24 oz
-
salt plus extra to taste½ tsp
-
freshly ground pepper plus extra to taste¼ tsp
-
button mushrooms sliced5 ½ oz
-
all-purpose flour1 oz
-
cream3 ½ oz
-
Worcestershire sauce (opcjonalnie)1 tsp
-
lemon juice1 tsp
-
unsalted butter in pieces1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
439.7 mg
Białko
42 g
Kalorie
1520.7 kJ /
363.5 kcal
Tłuszcz
15.4 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
7.3 g
Węglowodany
13.2 g