Urządzenia i Akcesoria
慢煮红酒梨
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz.
4 人份
Składniki
-
红葡萄酒750 克
-
100 克 水波特酒100 克
-
水250 克
-
白砂糖350 克
-
肉桂棒2 支
-
八角2 颗
-
橙皮 每片约1x3-4厘米2 片
-
梨 每个约180克,去皮4 个
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
17.6 mg
Białko
1.2 g
Kalorie
2725.7 kJ /
651.5 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
125.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
专业
24 Przepisy
Chiny
Chiny