Urządzenia i Akcesoria
慢炖牛肉配藏红花烩饭
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
4 人份
Składniki
慢炖牛肉
-
新鲜欧芹 取叶子5 枝
-
蒜头1 瓣
-
柠檬 取皮,去除白色部分½ 颗
-
西芹 切小块30 克
-
胡萝卜 切小块70 克
-
洋葱 切小块150 克
-
橄榄油65 克
-
1000 克 牛腱肉, ,切200克一块小牛膝骨 带骨(每块约230克)4 块
-
面粉 撒面用
-
黄油25 克
-
干白葡萄酒50 克
-
盐2 小撮
-
黑胡椒粉2 小撮
-
罐头番茄碎150 克
-
水300 克
藏红花烩饭
-
红葱头30 克
-
黄油20 克
-
橄榄油40 克
-
意大利米320 克
-
干白葡萄酒100 克
-
肉高汤750 克
-
藏红花1 - 2 小撮
-
盐5 克
-
无盐黄油20 克
-
帕玛森奶酪粉40 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1854.5 mg
Białko
114 g
Kalorie
6327 kJ /
1512.2 kcal
Tłuszcz
79.8 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
28.8 g
Węglowodany
78.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
专业
24 Przepisy
Chiny
Chiny