Urządzenia i Akcesoria
夏日水果和黄油酥脆配英式奶油酱
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 人份
Składniki
馅料
-
黄油 防粘用
-
草莓 一切二200 克
-
杏仁酒 可省略50 克
-
黄油 小块30 克
-
苹果 去皮、去核、切成约2厘米块200 克
-
黑莓 见要诀200 克
-
白砂糖100 克
黄油酥粒
-
榛子50 克
-
大杏仁50 克
-
面粉100 克
-
燕麦片50 克
-
白砂糖90 克
-
黄油 切小块100 克
英式奶油酱
-
水1000 克
-
300 克 全脂牛奶稀奶油300 克
-
蛋黄5 颗
-
白砂糖50 克
-
香草豆荚 取香草籽(见要诀)1 支
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
71.4 mg
Białko
1.6 g
Kalorie
612.8 kJ /
147.2 kcal
Tłuszcz
9.8 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
12.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
季节
20 Przepisów
Chiny
Chiny