Urządzenia i Akcesoria
周年蛋糕
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
16 人份
Składniki
糖霜
-
白砂糖250 克
-
稀奶油50 克
-
白巧克力 切小块180 克
-
黄油 切小块,室温软化50 克
-
马斯卡彭乳酪 切块100 克
蛋糕
-
黄油 防粘用
-
面粉 防粘用
-
白砂糖150 克
-
红糖100 克
-
黄油 切小块,室温软化250 克
-
鸡蛋 (63-73克)6 颗
-
牛奶200 克
-
低筋面粉350 克
-
泡打粉1 茶匙
组合
-
稀奶油, 含脂量最低30% 冷藏的400 克
-
新鲜混合水果 装饰用500 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
7 g
Kalorie
2378.1 kJ /
568.4 kcal
Tłuszcz
33.8 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
61.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
聚会
38 Przepisów
Chiny
Chiny