Urządzenia i Akcesoria
混合浆果蛋白饼
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
12 人份
Składniki
覆盆子果酱
-
覆盆子 新鲜或冷冻200 克
-
白砂糖100 克
-
柠檬汁20 克
蛋白饼
-
白砂糖330 克
-
蛋清 约8颗鸡蛋的蛋清,室温250 克
-
白醋1 茶匙
-
玉米淀粉40 克
覆盆子奶油
-
覆盆子 新鲜或冷冻,如冷冻则解冻并沥干20 克
-
稀奶油600 克
组合
-
综合新鲜莓果 用于装饰500 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
54.8 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
1543.4 kJ /
368.9 kcal
Tłuszcz
18.9 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
11.5 g
Węglowodany
48.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
世界
34 Przepisy
Chiny
Chiny