Urządzenia i Akcesoria
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 slices
Składniki
Chocolate Cake
-
unsalted butter softened, plus extra to grease5 oz
-
large eggs6
-
almonds3 ½ oz
-
walnut halves3 ½ oz
-
hazelnuts, with skin3 ½ oz
-
unsweetened cocoa powder1 ½ oz
-
sugar3 oz
Almond and Cocoa Cream
-
confectioners sugar3 ½ oz
-
unsweetened cocoa powder1 oz
-
1 ½ oz hazelnut paste, pure, gluten-freealmond paste gluten-free1 ½ oz
-
cream cheese in pieces3 ½ oz
-
whole mixed nuts to decorate
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
11 g
Kalorie
1723.8 kJ /
412 kcal
Tłuszcz
33.1 g
Błonnik
4.9 g
Węglowodany
24.4 g