Pastel de chocolate con nueces sin gluten

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 rebanadas

Składniki

Tarta de chocolate y nueces
  • mantequilla para engrasar
  • 6 huevos
  • 100 g de almendras
  • 100 g de nuez de castilla, en mitades
  • 100 g de avellanas, con cáscara
  • 20 g de cocoa en polvo, sin endulzante
  • 80 g de azúcar
  • 150 g de mantequilla sin sal suavizado
Crema de avellanas y cacao
  • 100 g de azúcar glass
  • 30 g de cocoa en polvo, sin endulzante
  • 50 g de crema de avellanas sin gluten
  • 100 g de queso crema
  • de nueces variadas enteras para decorar

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 12 rebanadas

Sód 900.5 mg
Białko 120.6 g
Kalorie 20549 kJ / 4911.3 kcal
Tłuszcz 402.6 g
Błonnik 52.3 g
Tłuszcz nasycony 128.1 g
Węglowodany 275.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...