Urządzenia i Akcesoria
Neapolitan Pizza
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 7 godz.
2 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra to grease and drizzle½ oz
-
water divided20 oz
-
sugar1 tsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
12 ½ oz pasta flour (type 00), plus extra to dustbread flour plus extra to dust12 ½ oz
-
fine semolina5 oz
-
salt1 tsp
-
lemon juice1 oz
-
7 - 8 oz pizza sauce, to tastecanned crushed tomatoes to taste7 - 8 oz
-
buffalo mozzarella well drained, sliced8 - 9 oz
-
fresh basil leaves to garnish
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
58.4 g
Kalorie
5751.8 kJ /
1374.7 kcal
Tłuszcz
37.9 g
Błonnik
8.2 g
Tłuszcz nasycony
17.5 g
Węglowodany
197.5 g