Sopaipilla de betarraga

Sopaipilla de betarraga

Brak ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
45 unidades

Składniki

  • 700 g de agua
  • 400 g de betarragas peladas y cortadas en cuartos
  • 460 g de harina
  • 75 g de manteca de cerdo
  • 2 pellizcos de sal
  • 400 g de aceite de maravilla

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 unidad

Sód 14.3 mg
Białko 1.2 g
Kalorie 433.8 kJ / 103.7 kcal
Tłuszcz 7.3 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Węglowodany 8.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...