Zoodles with Bolognese Sauce

5.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • zucchinis ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
    1000 g
  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    100 g
  • garlic clove
    1
  • celery cut in pieces (4 cm)
    100 g
  • carrot cut in pieces (4 cm)
    100 g
  • brown onion halved
    1
  • extra virgin olive oil
    50 g
  • bacon diced
    100 g
  • mixed minced meat (e.g. pork and beef), broken into pieces
    400 g
  • gluten free cornflour dissolved in 4 tbsp water
    2 tbsp
  • canned diced tomatoes (400 g)
    1 can
  • tomato paste
    120 g
  • dried oregano
    2 tsp
  • dried bay leaf
    1
  • sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • fresh basil leaves only, thinly chopped
    4 sprigs
  • sea salt to season
  • ground black pepper to season

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1152.6 mg
Białko 34.4 g
Kalorie 2659.6 kJ / 635.7 kcal
Tłuszcz 46.8 g
Błonnik 6 g
Tłuszcz nasycony 15.4 g
Węglowodany 22.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...