Urządzenia i Akcesoria
Wähe mit Poulet und Lauch
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen
Składniki
-
Kuchenteig ausgewallt (Ø 32 cm)270 g
-
Paniermehl2 EL
-
Lauch längs halbiert, in Stücken (2 cm)400 g
-
Butter10 g
-
Vollrahm100 g
-
Eier3
-
Salz1 ½ TL
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen4 Prisen
-
Pouletgeschnetzeltes350 g
-
Champignons geviertelt230 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
1433.7 mg
Białko
34.5 g
Kalorie
2221.4 kJ /
530.9 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
9.4 g
Węglowodany
53.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Winterliche Wähen
6 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria