Cotoletta di cavolfiore con purea di fagioli
TM6

Cotoletta di cavolfiore con purea di fagioli

4.0 (5 ocen)

Składniki

  • 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 5 g di peperoncino piccante fresco
  • 1 spicchio di aglio
  • 160 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 20 g di aceto di mele
  • 3 - 5 pizzichi di sale
  • 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
  • 1 cavolfiore (circa 800 g)
  • paprika in polvere, affumicata, a piacere
  • 200 g di fagioli cannellini in scatola, scolati e sciacquati
  • 25 g di passata di pomodoro
  • 1 cucchiaino di tahin

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
5471 kJ / 1307.6 kcal
Białko
13.5 g
Węglowodany
37.9 g
Tłuszcz
125.7 g
Tłuszcz nasycony
17.8 g
Błonnik
11.7 g
Sód
426 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r905866