Urządzenia i Akcesoria
Jus d'abricot
Przygotowanie 8 min
Czas całkowity 21 min
6 verres
Składniki
-
500 g d'abricots frais lavés, dénoyautés et coupés en morceaux
-
500 g d'eau
-
60 g de sucre en poudre (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 verre
Sód
4.2 mg
Białko
1.2 g
Kalorie
167.4 kJ /
40 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
9.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Spécial jus de fruit
10 Przepisów
Francja
Francja