Urządzenia i Akcesoria
Spicy coriander prawns with zucchini noodles
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
fresh coriander (approx. 30 g), leaves only1 bunch
-
garlic cloves6
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
fresh chillies of choice, deseeded and cut into halves2
-
lemon zest only, no white pith1
-
ground turmeric½ tsp
-
sea salt1 tsp
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
ground black pepper2 pinches
-
raw king prawns (approx 1.2kg), cleaned and peeled (tails on – optional)32
-
water500 g
-
zucchini noodles500 g
-
nigella seeds to serve (see Tip)
-
lemon wedges, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1344.3 mg
Białko
23.9 g
Kalorie
1041.9 kJ /
249 kcal
Tłuszcz
10.9 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
17 g