Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de lait
- 15 g de chapelure de panko
- 15 g de feuilles de coriandre fraîche
- 3 gousses d'ail
- le zeste d'un citron vert et le jus
- 15 g de gingembre frais, coupé en morceaux
- 2 oignons nouveaux
- 500 g de poulet haché (voir "Conseil(s)")
- 1 c. à café de pâte de curry vert
- 1 c. à café de sauce de soja
- 1000 g d'eau et une goutte de liquide vaisselle
- 165 g de sucre
- 125 g de vinaigre de riz blanc
- 2 c. à café de sauce de poisson (nuoc-mâm)
- 2 piments rouges frais épépinés, finement hachés
- 3 pâtes feuilletées rectangulaires
- 1 œuf, battu
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1261 kJ / 301.4 kcal
- Białko
- 8.4 g
- Węglowodany
- 28.2 g
- Tłuszcz
- 17.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.5 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 192.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r903086