Urządzenia i Akcesoria
Confiture de mûres et de poires
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
6 bocaux
Składniki
-
300 g de poire épluchées, épépinées, en morceaux
-
50 g de jus de citron, fraîchement pressé
-
1 c. à café de feuilles de thym frais
-
500 g de sucre gélifiant (2:1)
-
600 g de mûres
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bocal
Białko
1.5 g
Kalorie
1674.6 kJ /
400.2 kcal
Tłuszcz
0.6 g
Błonnik
6.3 g
Węglowodany
99.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Confitures
11 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria